Fakültemiz Tarafından Adıyaman Merkezde Bulunan Liselerde Kariyer ve Bilim Söyleşileri Yapıldı

Kariyer ve Bilim Söyleşileri Merkeze bağlı 32 lisede gerçekleştirildi, Fakültemizinin değerli hocaları Adıyaman Merkez ilçede bulunan 32 liseyi ziyaret ederek liselerimizdeki gençlerle ‘Bilim’ konuşup gençlerimizin ‘Kariyer’ yolculuklarına rehberlik ettiler ve Üniversitemizdeki etkinlikleri, çalışmaları anlatma fırsatı buldular. Etkinlikte rol alan kıymetli hocalarımıza, okullarımızdaki yönetici, öğretmen ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.