Aramıza Yeni Katılan Öğrencilerimizle Oryantasyon Programı Yapıldı

25.10.2023 tarihinde aramıza yeni katılan öğrencilerimize üniversitemizin akademik, idari, sosyal ve kültürel işleyişi hakkında bilgi sahibi olmaları ve üniversitemize uyum sağlamaları amacıyla Fakültemiz Dekan Yardımıcısı Doç. Dr. Ali Osman AYAŞ tarafından "Tanışma ve Uyum (Oryantasyon) Programı" gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize yönelik düzenlenen Tanışma ve Uyum Programında Üniversitemizin genel yapısı, amaçları, yüksek öğretimin felsefesi, içinde bulundukları koşullar, görev ve sorumlulukları konularında bilgilendirme yapıldı.

Sunum da yapılan bilgilerndirmelerden sonra öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı ve soru-cevap kısmından sonra oturumumuz sonlandırıldı.