Mezun Vermeye Devam Ediyoruz

Adıyaman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi depremin yaraları sarılırken 13 mezun daha verdi.

Fakültemiz bölümlerinde eğitimine devam eden ve tek ders sınavı ile mezuniyete hak kazanan öğrencilerimize diplomaları verildi. 

Fakültemiz depremin üzerinden henüz 3 hafta geçmişken mezuniyete hak kazanan öğrencileri için yönetim kurulunu toplayarak karar aldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş "Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından yaşadığımız zor günlerde tüm yaralarımızı elbirliği ile saracağımıza olan inancım tamdır. Depremin doğurduğu travmaları daha hafif atlatmak için  eğitim-ögretim hayatının devam etmesi oldukça gerekli ve desteklenmesi gereken birincil konulardandır. Fakülte olarak öğrencilerimizden uzak kaldığımız bu süreçte mezun ettiğimiz öğrencilerimizi, onların yetişmesine katkı sunan ailelerini ve değerli hocalarımızı yürekten kutluyor, öğrencilerimize gelecek yaşantılarında başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca özverili çalışma ve desteklerinden dolayı Fakülte Yönetim Kurulu Üyelerimize ve İdari Personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi tüm öğrencilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam edecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.