Fizik Bölümü KA171 Projesi AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca Kabul Edildi

Adıyaman Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü bünyesinde yazılan 5 (beş) adet KA171 projesi AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nca onaylanmıştır.

Projelerden 1 tanesi Fakültemiz Fizik bölümü öğretim üyeleri ile Banja Luka Üniversitesi öğretim üyeleri arasındaki ikili işbirliği projesidir. Bu işbirliğinin temel hedefi hem personel hem de öğrenci hareketliliği ile Banja Luka Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesi arasında yüksek enerji parçacık fiziği ve detektör malzeme bilimleri alanında karşılıklı bilgi aktarımının sağlanarak eğitim faaliyetlerinin yürütülmesidir.

Projeleri çıkan Fizik bölümümüzü kutlarız.