Fakültemizde Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Yönelik Tanışma ve Uyum Toplantısı Düzenlendi

Fakültemizde, tanışma ve uyum programı düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ, öğrencilerimize üniversite hayatına uyum konusunda bazı önerilerde bulunarak yeni başlayan eğitim-öğretim yılı için başarılar diledi. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ferhat ÇETİNKAYA ise 1. Sınıf öğrencilerine bölüm başkanlarını ve danışman hocalarını takdim edip üniversitemizin ön lisans ve lisans eğitim-öğretim yönetmeliği, fakültemizdeki idari iş ve işlemler, akademik takvim, Bilim ve Sanat Platformu ve web sayfası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığında görevli Mert Aykut SAYGI ve Psikolog Cihat ÇELİK; sosyal etkinlikler, beslenme, barınma, sağlık, kültür, spor, psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri ve sosyal ihtiyaçların nasıl karşılanacağı konularında bilgilendirilmeler yaptılar.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa BİLGİN, öğrencilerimizin eğitim-öğretim ve araştırmalarında kütüphanemiz imkanlarından daha iyi yararlanmalarının sağlanması, okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi, Üniversitemiz kütüphanesini daha etkin bir şekilde kullanmalarına katkıda bulunmak ve kütüphaneci ile okuyucu arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla bir sunum gerçekleştirdi.

Programımız soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.