Tek Formül Özel Eğitim Kurs Merkezi Tarafından Biyoloji Bölümüne Ziyaret

Tek Formül Özel Eğitim Kurs Merkezinin lise grubu öğrencileri ve Biyoloji öğretmeni Dr. Barış Tanrıverdi bugün Fakültemiz Biyoloji Bölümünde ağırlanmış ve Bölüm Başkanı Prof.Dr. Özgür Fırat ve bölüm öğretim üyeleri tarafından bölüm halkında bilgi verilerek araştırma laboratuvarlarında makro veya mikro düzeyde biyolojik materyaller, zooloji müzesinde hayvan, herbaryumda ise bitki örnekleri gösterilerek biyoloji ile ilgili farkındalık oluşturulmuştur. Gerek öğretmenler ve gerekse de öğrenciler bu faaliyetten duydukları memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.