Fakültemiz Biyoloji Bölümü İkra Koleji Öğrencileri ve Öğretmenlerini Ağırladı

“İkra Koleji 7. Sınıf öğrencileri ve Fen Bilgisi öğretmenleri Sayın Esma Bilgin ve Sayın Zehra Batur bugün Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünde ağırlanmış ve Bölüm Başkanı Prof.Dr. Özgür Fırat ve bölüm öğretim üyeleri tarafından bölüm halkında bilgi verilerek araştırma laboratuvarlarında Mitoz ve Mayoz bölünme mikroskopta gösterilmiş (Doç.Dr. Muhsin Aydın); omurgasız (Doç.Dr. Tamer Kayış ve Doç.Dr. Serdar Sönmez) ve omurgalı hayvan (Prof.Dr. Özgür Fırat) materyalleri anlatılmış ve zooloji müzesinde amfibia ve sürüngen örnekleri (Uzman Biyolog Mehtap Sömer tarafından) gösterilerek biyoloji ile ilgili farkındalık oluşturulmuştur.

Gerek öğretmenler ve gerekse de öğrenciler bu faaliyetten duydukları memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.”