“Bağımlılıkla Mücadeleye Kısa Bir Bakış” Paneli

14.12.2021 tarihinde saat 14.00’ da Rektörlük Konferans Salonunda Fakültemiz Sosyoloji Bölümü Başkanı ve AÜBAM (Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü Doç. Dr. Bekir KOCADAŞ’ ın Moderatörlüğünde “Bağımlılıkla Mücadeleye Kısa Bir Bakış” paneli düzenlendi. Düzenlenen panelde katılımcılara Dr. Öğretim Üyesi Murat Şakir CEYHAN (Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Sosyal Hizmet Bölümü) “Değişen Sosyo-Kültürel Değerler Işığında Bağımlılıkla İmtihan”,  Dr. Öğr. Üyesi Ceyda BAŞOĞUL (Üniversitemiz Sağlık Fakültesi/Psikiyatri Hemşireliği) “Madde Kullanım Bozuklukları”,  Doç. Dr. M. Çağlar KURTDAŞ (Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji Bölümü) ve Yeşilay Danışma Merkezi (Yedam) Uzmanı Özge YILDIZ  tarafından “İlaç Bağımlılığı” konularında bilgi verilerek bunlarla mücadele etme yöntemleri anlatıldı.