Fakültemiz Öğretim Elemanlarının Katılımıyla Adıyaman Bilim Sanat Merkezinde Etkinler Düzenlenecektir

Fakültemiz Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Niyazi YÜKÇÜ ve Dr. Öğretim Üyesi Serkan GÜLDAL, Arkeoloji Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Gülçin AYITGU METİN ve Sanat Tarihi Bölümü öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hülya ÇOŞGUNARAS tarafından "101162623 — ReNCitReScArCe kodlu Horizon Europe HORIZON-MSCA-2023-CITIZENS-01" projesi kapsamında Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezin'de (BİLSEM) etkinlikler düzenlenecektir. Hocalarımaza katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

niyazi yükçü son - 0001.jpg

niyazi yükçü son - 0002.jpg