Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Üzerine Öğretim Üyelerine Çalıştay (Prof. Dr. Shahid Abrar-ul-Hassan (Yorkville Üniversitesi, British Columbia, Kanada)

Faculty Workshop on Educational Assessment (Prof. Dr. Shahid Abrar-ul-Hassan (Yorkville University, British Columbia, Canada)
Prof. Dr. Shahid Abrar-ul-Hassan (Yorkville University, British Columbia, Canada) will conduct a workshop entitled “Beyond tests: Reconceptualizing effective educational assessment.” The workshop will take place on 20 September 2024, 14:00-15:00 at the Conference Hall of the Central Research Laboratory Centre. All faculty members are welcome.
Prof. Dr. Shahid Abrar-ul-Hassan (Yorkville Üniversitesi, British Columbia, Kanada) “Testlerin ötesinde: Etkili eğitim değerlendirmesini yeniden kavramsallaştırma” başlıklı bir çalıştay düzenleyecektir. Çalıştay 20 Eylül 2024'te 14:00-15:00 saatleri arasında Merkezi Araştırma Laboratuvarı Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşecektir. Tüm öğretim üyeleri davetlidir.