Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine

Yaz okulunda almak istediğiniz derslerle ilgili aşağıdaki formu titizlikle doldurmanız gerekmektedir. Formu doldururken aşağıdaki hususlara dikkat ediniz.

  • Başvuracağınız üniversitenin bölüme yerleştirme puanının, bizim üniversitenin bölüme yerleştirme puanına eşit yada bizden yüksek olması gerekir.
  • Alacağınız ders/derslerin içeriklerinin aynı veya benzer olması gerekir. 
  • Alacağınız derslerin AKTS' lerinin bizim üniversitedeki ilgili derslerin AKTS' lerine eşit yada yüksek olması gerekir. 

Önemli Not: Yukarıdaki şartlar bölüm lisans dersleri için geçerlidir.

Ayrıca başvuru için üniversitemiz Formlar | ADYÜ Toplam Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü (adiyaman.edu.tr) adresinden ADYÜ-FRM-209 Yaz Döneminde Ders Alma Formu nu indirip (2 adet) doldurunuz. Bir nüshayı tarayıp danışman hocanızın mailine gönderiniz. Form için tıklayınız.

 Danışman hocanız uygun olduğuna dair mail yoluyla dönüş yaparsa diğerini de  gerekiyorsa başvuracağınız üniversitenin ilgili birimine teslim edebilirsiniz.

DİKKAT :Yukarıda verilen açıklamaya uymayacak herhangi bir şekilde yaz okullarında alınacak dersler bölümler tarafından kabul edilmeyecek ve intibakları kesinlikle yapılmayacaktır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.