2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Fakültemiz Mezuniyet Yemin Töreni Yapıldı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Yemin Töreni 11 Haziran 2024 tarihinde Saat 13:00 ‘da Üniversitemiz Vehbi Koç Konferans Salonunda yapıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selcen Yüksel PERKTAŞ konuşmasında,

“Fakültemizin Kıymetli Akademisyenleri, idari Personeli, Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Aileleri,

Bugün bu özel günde, gururla ve heyecanla bir aradayız. Bugün, siz değerli öğrencilerimizin başarılarını kutlamak, geleceğe doğru attığınız bu önemli adımda yanınızda olmak ve hatıralarınıza unutulmaz bir anı eklemek için bir aradayız.

Değerli Hocalarım, sizler öğrencilerimizin hayatında sadece bir eğitmen değil, aynı zamanda birer rehber ve ilham kaynağı oldunuz. Onlara sadece derslerde bilgi vermekle kalmadınız, aynı zamanda onları düşünmeye, sorgulamaya ve başarıya ulaşmak için çaba göstermeye teşvik ettiniz. Sizin özverili çalışmalarınız, onların başarılarının temelini oluşturdu. Sizlere minnettarız.

Fakültemizin Değerli İdari Personeli, öğrencilerimizin tüm iş ve işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gösterdiğiniz üstün gayretinize şahidiz ve tüm emekleriniz için sizlere minnettarız.

Değerli aileler, sizler bugünün önemini en iyi anlayanlardansınız. Bugün aslında sizlerin de büyük bir başarısıdır, ne kadar gurur duysanız az kalır.

Ve Sevgili mezunlarımız...

Bugün sizlerin imza attığı başarınızı kutluyoruz. Bu mezuniyet, sadece bir diploma almaktan ibaret değildir. Aynı zamanda bir dönemin sona ermesi ve yeni bir başlangıcın habercisi olması bakımından da önemlidir. Bundan sonra, önünüzde yeni bir yolculuk ve yeni zorluklar var. Ancak, bugüne kadar gösterdiğiniz azim, kararlılık ve özveriyle, eminiz ki başarılı olacaksınız.

Unutmayın ki, bu okulun her zaman bir parçası olacaksınız, destek ve rehberlik için biz de hep burada olacağız. Bundan sonraki yaşamınızda sizlere sonsuz şans ve başarılar diliyoruz. Hepinizin bahtı açık, yolu aydınlık olsun.

Hepinize teşekkür ederim." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Fakültemiz birincisi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Emine YÜKSEKKAYA' da konuşmasını yaptıktan sonra bölümlerinde dereceye giren öğrencilere Doç. Dr. Türker Barış BULDUK tarafından yemin ettirilerek takdir belgeleri takdim edildi. Mezun öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirilerek tören sonlandırıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.