VIII. Sağlıklı Yaşam Turnuvası

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından "VIII. Sağlıklı Yaşam Turnuvası" düzenlenecektir. Aşağıda listelenmiş olan spor dallarında turnuvalar düzenlenecektir. Bu kapsamda Fen Edebiyat Fakültesi öğrenci ve personellerimizin aşağıda kendilerine ait formları indirip doldurmaları ve birim üst yöneticisi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Türker BARIŞ BULDUK' a imzalatarak Fen Edebiyat Fakültesi idari personeli Yük. Kimyager Fadil ÖZHAN' a 29/04/2024 günü saat 16:00 ‘a kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

branşlar.png

 

VIII. Sağlıklı Yaşam Turnuvası Yarışma Talimatı ve Kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formları

Öğrenciler için Ek-1 ve Ek-3,

Personel için Ek-2 ve Ek-4

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına başvurular tarafımızdan iletilecek olup iletilen başvuruların kura çekimi 02.05.2024 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca gerçekleştirilecektir. Müsabaka tarihleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfasında duyurulacaktır. Turnuvayla ilgilim tüm duyurular (Fikstür, Puan Durumu, Ertelemeler…) Üniversitemiz http://sksdb.adiyaman.edu.tr/ sayfasında yapılacaktır. Katılımcıların burayı takip etmeleri önemle rica olunur. Yapılan duyurudan haberi olmamak veya duyuruyu dikkate almamak kişiyi bağlayacağı gibi bu durumda oluşacak hak mahrumiyetlerinden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı sorumlu tutulamaz. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.