Yeni Dekan Vekilimiz Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK oldu.

30.5.2017

Fakültemiz yeni Dekan Vekili Prof. Dr.İbrahim Halil TUĞLUK oldu. Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK'a yeni görevinde ilk ziyareti Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan SOLMAZ gerçekleştirdi. Fakültemiz Dekan Vekilliği ile ilgili konuşan Prof.Dr. İbrahim Halil TUĞLUK, kendisini bu önemli göreve layık görmelerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'ye teşekkür ederek "İnşallah burada önemli çalışmalara imza atacağız.Elele vererek enerji,bilgi ve tecrübenin birleştirildiği bir yönetim sistemi ile daha güzel, daha başarılı ve yüksek donanımlı öğrenci yetiştiren bir Fen Edebiyat Fakültesi haline getirmeye çalışacağız...." dedi. Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ de Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK'a yeni görevinde başarılar dileyerek "Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada yetişen topluma faydalı birey sayısı ne kadar aratarsa bizlerde o kadar mutlu oluruz. İnşallah en güzel çalışmaların altına imza atılır dedi....