Kapalı Otopark Düzenlemesi

26.7.2017

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından merkez külliyede yol genişletme, kaldırım, aydınlatma ve külliye içerisindeki trafiği rahatlatmak ve alana daha güzel bir görüntü kazandırmak için yapılan bir dizi düzenleme kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı bodrum katında bulunan kapalı otoparkta gerekli düzenlemeler yapılarak, güvenlik ve emniyet tedbir çalışmaları tamamlanmıştır.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından yapılan bu çalışma ile Otopark Yönergesi ışığında giriş, çıkış ve otopark içerisinde gerekli işaretlemeler, yön tabelaları, yer-şerit sabitleme butonları, ışıklı köşe koruyucuları, yön gösteren işaret ve oklar, park içindeki sistem odaları isimleri, park yeri numaraları ile engelli ve fakülte idari park yeri tabela çalışmaları yapılarak fakülte personelinin hizmetine sunulmuştur.