Fakültemizde 27.09.2017 Tarihinde Oryantasyon (Uyum) Toplantısı Gerçekleşti.

29.9.2017

Üniversitemizin 2017-2018 Akademik Yılında Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Üniversitemizin sosyal ve akademik imkanlarını tanıtmak, aynı zamanda yeni ortama uyum sağlamalarına destek olmak amacıyla 27.09.2017 tarihinde oryantasyon(uyum) programı yapıldı.

Oryantasyon Programı başta Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK, Dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Salhadin GÖK, Yrd. Doç. Dr. Ebubekir İNAN ile Fakültemiz bölümleri Bölüm Başkanlarının ve 1. Sınıf Danışmanlarının katılımı ile gerçekleşti. Programda öğrencilere hitap eden Prof. Dr. İbrahim Halil TUĞLUK “ Üniversitemizi ve fakültemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Varlığımızın amacı siz öğrencilerimizin akademik anlamda gelişmesi ve sosyal anlamda kendinizi huzurlu hissetmenizdir. Lisans eğitiminize başladığınız bu ilk dönemde, dört yıl sonra kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o şekilde yetişmeniz konusunda idare olarak ve hocalarınız olarak hep yanınızda olacağız. Kadim bir medeniyetin mirasçıları olduğumuzdan bu mirası iyi bilmemiz gerekiyor, bu konuda siz öğrencilerimize olan inancım tamdır. Tüm öğrencilerimize ve akademik personellerimize yeni akademik yılda başarılar dilerim. “ dedi.

Oryantasyon programında Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında genel bilgiler verilerek Fakültemizde bulunan bölümler tanıtıldı. ADYÜ Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğine değinildi. Öğrencilerin ders kaydı, danışmanlık, sınavlar, not sistemi gibi birçok konuda bilgilenmesi sağlandı. Üniversitemiz kütüphanesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa BİLGİN kütüphane kullanımı ile ilgili detaylı bilgiler sundu. Ayrıca Üniversitemiz personeli Mert Aykut SAYGI Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı hakkında bilgiler vererek, öğrencilerimizin Üniversitemiz sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinde nasıl aktif olabileceklerini anlattı.

Fakülte olarak, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diliyoruz.